İnternette FETÖ Vari Yapılanma... Nurcular Hangi Uygulamaları Kullanıyor? İnternette FETÖ Vari Yapılanma... Nurcular Hangi Uygulamaları Kullanıyor?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade eden Büyükekşi, şunları kaydetti:

"15 Temmuz 2016'da ülkemizin bekasına, milli irademize ve demokrasiye kasteden hain darbecilere karşı asil milletimiz tek vücut olmuş, tarihe geçen birlik ve dayanışma örneği göstermiştir. Vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bu kutsal mücadele dünyaya örnek olmuştur. Türk futbol ailesi olarak, sonsuza dek darbecilerin karşısında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyor, terörü lanetliyoruz. Tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum.”

 FETÖ TARİHİ

ByLock kullandığı gerekçesiyle 15 Temmuz'da ifadesi alınan Mehmet Büyükekşi'nin mesajında FETÖ ifadesini kullanmaması da dikkat çekti.

FETÖ'cü hain darbe girişiminden bu yana 15 Temmuz mesajlarında FETÖ ifadesini kullanalan Büyükekşi'nin iki yıldır 15 Temmuz mesajlarında "FETÖ" ifadesini kullanmadığı görüldü.

Eski TUSKON'cular Mehmet Büyükekşi için lobi yapıyor: Göksel Gümüşdağ detayıEski TUSKON'cular Mehmet Büyükekşi için lobi yapıyor: Göksel Gümüşdağ detayı
TELEFONUNUNDAN BYLOCK ÇIKTI

Beyaz TV canlı yayınında Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yargılandığı belge olduğunu ileri sürdüğü bir doküman yayımlamıştı.

Ahmet Çakar, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır”

Mehmet Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını ve 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini önü sürmüştü.

ByLock’çu Mehmet Büyükekşi’den 15 Temmuz mesajı - Resim : 2

Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik ifadeleri nedeniyle yargılandığı davada hakim karşısına çıkmış ve beraat etmişti.

Beraat kararı sonrası bir paylaşım yapan Ahmet Çakar “Eveeeeet. Yer: İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye 'Bylockçu ve yalancı' dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim. Şimdi tekrar haykırıyorum: 'Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın!'" demişti.

KULLANMADIĞIM TELEFONDA ÇIKTI DEMİŞTİ

Odatv'de yer alan habere göre, Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde gazeteci Candaş Tolga Işık’ın programına katılan Mehmet Büyükekşi, telefondaBylock yüklü olduğunu kabul ederken, devletin bunu sorun olarak görmediğini belirtmişti.

İTİRAF ETMİŞTİ

Büyükekşi, “Benim 2 telefonum var. Bir tanesi özel kalemimde duruyor. Onda bylock yüklüydü. Sıkıntılı bir durum olsa zaten, ben o kurumlarda görev yapmaya devam edemezdim” açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Ahmet Kacır