3 hafta önce FİNANS

İngiltere merkezli banka HSBC, Türkiye'ye ilişkin iki yeni rapor yayımladı. Raporlarda enflasyon, dolar/TL, faiz indirimi tahminleri açıklanırken borsa değerlendirmelerine de yer verildi.

3 hafta önce GÜNCEL

Ekonomik kriz sebebiyle vatandaşlar dar boğazda. AKP seçmeni de geçinemediği için isyan etti. AKP seçmeni olduğunu söyleyen bir vatandaş, "Emekliye 'emekli yılı' dedi, emekliyi öldürdü, yerin dibine batırdı. 20 sene Tayyip Erdoğan'a oy verdim ama kollarımı kesseler vermem artık. Bıktık artık, erken seçim istiyorum” dedi.

4 hafta önce GÜNCEL

İşi yarım bırakan AKP’li müteahhitler paralarını aldı. Yarım iş AKP'li 2. müteahhitlere verildi. 14.5 milyar ek para ödendi.

4 hafta önce EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2025’te çok tüketenin daha fazla maliyete katlanacağı bir modele geçileceğini açıklamıştı.

4 hafta önce EKONOMİ

Son dönemde artan ATM arızaları ve para çekememe sorunları, tüketicilerin tepkisini çekiyor. Uzmanlar, bankaların bu durumu lehine çevirdiğini iddia ediyor. Tüketiciler, ATM’lerdeki para çekme sorunlarıyla başa çıkmakta zorlanıyor.

4 hafta önce EKONOMİ

Dünya Gazetesi yazarı Naki Bakır, bugünkü köşe yazısında büyük bir ivme kazanan kamu borçlanmasına dikkat çekti ve rakamlar verdi.

4 hafta önce EKONOMİ

Elektrik faturalarına kademeli zam geliyor. Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, daha fazla tüketenin daha yüksek maliyete katlanacağı modelin detaylarını açıkladı. Yeni…

4 hafta önce GÜNCEL

İPA Başkanı Gökce, İstanbul Ümraniye'de çatışmada saldırıya uğrayarak şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz hakkında yaptığı paylaşımda, Türkiye'de artan suç oranlarına dikkat çekti.

4 hafta önce EKONOMİ

2025 yılı asgari ücret zammı ile ilgili en güncel gelişmelere göre, Ocak ayında asgari ücretin 11.402 TL'den 17.002 TL'ye yükseldiği ve Ocak 2025 zammı ile yeniden artacağı belirtiliyor.

4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de yurt dışına çıkış yapan vatandaşlardan tahsil edilen yurt dışı çıkış harcı geçtiğimiz Ağustos ayında yüzde 233 oranında zamlanarak 500 lira oldu. Her yıl yeniden değerleme oranında zamlanmaya devam edecek olan yurt dışı çıkış harcına 2025 itibariyle yüzde 45 oranında zam gelecek.

Kategori Haberler