3 hafta önce GÜNCEL

Her fırsatta Türkiye’nin milli çıkarlarına aykırı girişimlerde bulunan Fener Rum Ortodoks Kilisesi’nin Patriği Bartholomeos, Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması konusunda iyimser olduğunu söyledi.

3 hafta önce GÜNCEL

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 2 bin 500 şubesinde yapılacak tabela değişikliği için 500 milyon lira harcanacak olmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem tepki gösterdi. Adem, "Çiftçi ürününü satamıyor, sokağa döküyor.

3 hafta önce EKONOMİ

Osmangazi, Çanakkale, Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Avrasya Tüneli’ne verilen garanti tutarlarına kur zammı yapıldı. Böylece vatandaşın parası, işletmeci firmalara akmaya devam edecek.

3 hafta önce EKONOMİ

Tüm vatandaşları yakından ilgilendiren kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili detaylar belli oldu.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de nüfusun önemli bir kısmı, devlet tarafından ödenen maaşlarla geçiniyor. SGK, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın ortak verilerine göre...

3 hafta önce EKONOMİ

Türk-İş, eylül ayında açlık sınırının 19 bin 830 liraya yükseldiğini açıkladı. Yoksulluk sınırı 64 bin lirayı aştı. Gıda fiyatları ise geçen aya göre yüzde 2,90 artış kaydetti.

3 hafta önce GÜNCEL

Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu’na ait Vicdan Gemisi'nin Filistin mücadelesine ve Gazze direnişine farkındalık amacıyla yapacağı sefer, bir süredir engelleniyor ve gemiye kalkış izni verilmiyor.

3 hafta önce GÜNCEL

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF), İstanbul’daki Kadıköy İskelesi önünde eylem yaptı.

3 hafta önce GÜNCEL

Rum kesimindeki İngiliz askerlerinin sayısı artırıldı. Ada’ya savaş uçakları gönderen ABD ve İngiltere denizaltı ve savaş gemilerini de Kıbrıs açıklarına getirdi. Cumhurbaşkanı Tatar “Kıbrıs’ın İsrail’in hedefi olma ihtimali gündemde” dedi.

3 hafta önce EKONOMİ

Yaklaşık 41 milyon kişi bankalardan çektiği krediyle, 38 milyon kişi de kredi kartını kullanarak ayakta durmaya çalışıyor. Vatandaşın sırtındaki borç yükü 5.3 trilyon TL’ye çıktı.

Kategori Haberler