2 hafta önce EKONOMİ

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü verilerine göre, küresel gıda fiyatlarında eylülde son 18 ayın en hızlı artışı görüldü. Endeks,…

2 hafta önce EKONOMİ

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan TBMM’de vekillere ekonomiyi anlattı. Karahan’ı soru yağmuruna tutan CHP’li Veli Ağbaba, “200 TL’yi davulcuya versen yüzünü ekşitiyor. 500 TL basılacak deniyordu. Şimdi herhalde 5 bin TL basmak gerekecek.

2 hafta önce DÜNYA

İngiliz Mirror gazetesi, son çatışmaları ele aldığı bir yazısında Türkiye hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Gazete, bölgedeki savaşın daha da büyüyebileceğini öngörerek, Türkiye'nin olası bir savaşta İran, Çin ve Rusya ile aynı safta, İsrail ve Batılı müttefiklerine karşı yer alabileceği yorumunu yaptı.

2 hafta önce GÜNCEL

Projelerdeki garanti ve kur ayarlaması nedeniyle Hazine’den çıkan para arttı. Köprüler ve tünel için firmalara günde 152.7 milyon lira ödenecek.

2 hafta önce EKONOMİ

TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını paylaştı. Ekonomi yönetiminin attığı adımlara ilişkin bu rakamlar, ekonomi gündeminde tartışma yarattı. TÜİK verileri, Mehmet Şimşek programınaa ilişkin "Tam bir hayal kırıklığı" yorumlarını beraberinde getirdi.

2 hafta önce GÜNCEL

Düzce'de toplu yemek hizmeti veren Saydamlar Organizasyon Turizm isimli firmanın müşterileri için hazırladığı rosto köftenin içerisinde domuz eti tespit edildi. Firmanın KYK yurtlarında öğrencilere yemek hizmeti verdiği öğrenildi.

2 hafta önce GÜNCEL

Ankara’nın göbeğinde iki yıl önce silahlı saldırıya uğrayan Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hüküm verildi.

2 hafta önce EKONOMİ

Asgari ücret artışı ve en düşük emekli maaşlarının ne kadar olacağına dair olası senaryolar gündeme geldi. Peki,2025 yılı asgari ücret zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı neye denk gelecek? İşte tüm detaylar...

2 hafta önce GÜNCEL

Burhanettin Bulut, saray bütçesinin katlanarak artmasını böyle eleştirdi. Cumhurbaşkanlığı sarayının harcamalarının her geçen gün katlanarak arttığını kaydeden Bulut, "Bu gidişle 12.2 milyar liralık bütçe de yetmeyecek" dedi.

2 hafta önce GÜNCEL

AKP’li vekiller, önceki gün tatlı bir telaş yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’te dinlenirken, vekiller bulunduğu odanın önünde hatır sormak için kuyruğa girdi. TRT’nin Abdülhamit dizisinde canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu, diz çöküp sohbet etti. Derya Ayaydın da elini öptü.

Kategori Haberler