1 hafta önce GÜNCEL

Hile yapan marka ve ürünlerin yeni listesi açıklandı: Pekmezde ilaç, et ürünlerinde sakatat, baharatta boya, zeytinyağında hile!

1 hafta önce EKONOMİ

2025'te aile başına aylık vergi yükünün ortalama 43 bin TL'yi bulması bekleniyor. 2023 yılının tümündeki vergi tahsilatı 4,5 trilyon liraya ulaşarak önceki yıldakinin iki katına çıkmıştı.

1 hafta önce GÜNCEL

Gösteriyi ablukaya alan ekipler ellerindeki kalkanlarla gençlere şiddet uyguladı. Protestocular ‘İktidarın İsrail’le işbirliğinin merkezi olan İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü önüne yürümek istedik. Polis bize biber gazı, yumruk ve tekmelerle şiddet uyguladı.

1 hafta önce EKONOMİ

"Tüm TRT mobil uygulamalarının içinde İsrailli şirket olan Appsflyer kodu bulunmakta. Bunun alternatifleri bulunmasına rağmen çok daha pahalı olan İsrailli şirket kullanılıyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kahveci Türkiye'de emeklilik sisteminin çöktüğünü ifade ederken bu gidişle emekli maaşlarının ödemenin zorlaşacağını öne sürdü.

2 hafta önce EKONOMİ

Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Yıl sonu enflasyon tahminleri nedeniyle işçiler, en az yüzde 40 oranında zam bekliyor. Ancak, son dönemde asgari ücretlileri endişelendiren bir gelişme yaşandı. Son tahminlere göre, 2025 yılı asgari ücreti milyonları hayal kırıklığına uğratabilir.

2 hafta önce GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın damadının İsrail boykotunu deldiği ortaya çıktı. Erbaş’ın damadı Berat Şirinat’ın, boykot listesindeki akaryakıt markası ve madeni yağ markasının distribütörlüğünü yaptığı öğrenildi.

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'nin İsrail'e yakıt ve endüstriyel ürün ham maddesi gönderdiğini, tepkiler üzerine de ticaretin durdurulduğunu hatırlatan gazeteci Metin Cihan, İsrail'le ticari ilişkilerin kesilmediğini iddia etti.

2 hafta önce GÜNCEL

TÜİK 37 milyon 188 bin lira bedelle taşıt kiralama hizmeti ihalesi açtı. İhaleyi, 32 milyon 978 bin lira bedelle 2018 genel seçimlerinde AKP’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Kaya’nın sahibi olduğu Carpartner şirketi kazandı.

2 hafta önce GÜNCEL

Çalışma Bakanı Işıkhan’ın ‘arkadaş damadı’na yaptığı kıyak, Türkiye’yi ayağa kaldırdı. “Yemeği ateşe atacakken, aşçıyı ataşe atamak” yorumu yapıldı.

Kategori Haberler