’ Nurculuk Nasıl Ortaya Çıktı... FETÖ'nün Örnek Aldığı Cemaat Ne? ‘FETÖ’ye Çalışan Nurcu Dernekler Var’ ’ Nurculuk Nasıl Ortaya Çıktı... FETÖ'nün Örnek Aldığı Cemaat Ne? ‘FETÖ’ye Çalışan Nurcu Dernekler Var’

Doğu Perinçek’e göre "FETÖ kalkışmasını aziz Türk Millet değil Atatürkçü askerler bastırdı. Tank tankla durdurulur." Diyen Bülent Orakoğlu, “Bu iddiayı 15 Temmuz darbe girişimini araştıran üst düzey yetkililere de sordum. Kesinlikle böyle bir olay olmadığını, hepimizin bildiği ve yaşadığı gibi kahraman milletimizin Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara çıkarak devleti ile iş birliği içinde darbecilere ve tanklara canları pahasına karşı durarak da kalkışmanın engellendiğini belirtmişlerdi.” diye yazdı.

Doğu Perinçek’le ilgili eleştirilerini sıralayan Bülent Orakoğlu’na yanıt Vatan Partisi’nden geldi.

Yanıt, Vatan Partisi yayın organı Aydınlık Gazetesi'nde de yayınlandı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı’nın yayınladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bülent Orakoğlu, Yeni Şafak Gazetesi’ndeki köşesinden, bir kez daha, görevi gereği, Türk Ordusu’nu ve FETÖ’ye karşı mücadelenin lideri Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’i hedef almıştır.

15 Temmuz’un yıldönümünde, FETÖ’nün defterini düren, FETÖ’yü hapislere tıkan sürecin lideri Doğu Perinçek’i ve Vatan Partisi’ni hedef alan, FETÖ’yü aklayan, Ordu’yu yıpratan bu yazının, bütün sayfalarını 15 Temmuz’a ayıran bir Hükümet gazetesinde yazdırılması da bir devlet zafiyetidir.

BÜLENT ORAKOĞLU’NUN SİCİLİ

Bülent Orakoğlu, Genelkurmay’a, Deniz Onbaşı Kadir Sarmusak aracılığıyla dinleme cihazı yerleştiren kişidir. Türk ordusunu CIA adına dinleme görevini üstlenmesi tek başına bu kişinin sicilini anlatmaya yeterlidir.

Bülent Orakoğlu, Akşener tarafından Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanlığına yerleştirilen özel görevli kişidir. FETÖ’nün A takımı da aynı zamanda görevlendirilmiş ve yükseltilmiştir.

Ergenekon ve Balyoz süreçlerinde Vatan Partisi’ne ve Türk ordusuna karşı yine FETÖ ile birlikte hareket etmiştir.
Bülent Orakoğlu’nun bütün süreçlerdeki tavrı Devlet ve Ordu düşmanlığı konumlardadır.

BÜLENT ORAKOĞLU’NUN GÖREVİ

Bugün de Bülent Orakoğlu’nun görevi, ABD ve FETÖ karşısındaki en kararlı güçler olan Vatan Partisi’ni ve Türk ordusunu yıpratma faaliyetidir. Bu bir Gladyo görevidir.

Bülent Orakoğlu’nun kimliği bellidir. O’nu Yeni Şafak’ta tutan, Milli güçlere karşı yıpratma görevi verenler de ABD-CIA’nın hizmetindedir.

Bülent Orakoğlu geçmişte olduğu gibi bugün de Türk ordusunu ve Vatan Partisi’ni yıpratma göreviyle yazmaktadır. Darbe girişimi “askerle değil, halkla bastırıldı” temasıyla yazısına başlayarak amacını beyan etmektedir.

GLADYO ARTIKLARI ÇIKMAZDADIR

Bütün emperyalist merkezlerin, FETÖ şeflerinin ve Bülent Orakoğlu’nun el birliğiyle Doğu Perinçek’i hedef alması doğaldır.

Ancak FETÖ takımı ve Orakoğlu gibi Gladyo artıkları çıkmazdadır. Türk Silahlı Kuvvetleri düşmanlığı yapanlar, yarın, Afganistan’daki gibi kaçarken ABD uçaklarının tekerleklerine sarılmaktan başka çareleri olmayanlardır.

Türkiye önümüzdeki dönemde 15 Temmuz gibi ağır silahlı tehditlerle karşı karşıya kaldığı zaman, Bülent Orakoğlu gibi Gladyo görevlileriyle değil, Türk ordusunun kahraman silahıyla sorunları çözecektir.

Yeni Şafak Gazetesi de bu yazarla ve bu yazılarla Türk ordusu düşmanı merkezlere alet olduğunu görmeli ve gereğini yapmalıdır.

Vatan Partisi, Türk Ordusu düşmanlarına, FETÖ – CIA bağlantılı görevlilere, Milli Devlet düşmanlarına geçit vermeyecek.”

Editör: Ahmet Kacır