1 ay önce GÜNCEL

AKP Antep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci’nin, deprem felaketinde yurttaşların gönderdiği yardımları “fabrikasına götürdüğü” ortaya çıktı. Skandalı doğrulayan Özkeçeci’nin, “Evet, yardımları fabrikamıza götürdük.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Varlık Fonu’nun (TVF) 25 milyon dolar zarara uğratıldığına dair davada, TVF Başkanı Mehmet Bostan'a suçlama yöneltilmedi. Öte yandan Bostan'ın ifadesinde "Fon kurulurken Binali Bey’in talimatıyla bir grup ile birlikte çalışmaya başladım" dediği ortaya çıktı.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye’de her yıl ortalama 350-400 bin kişi emekli olurken EYT’nin ilk çıktığı 2023’te emekli olan sayısı 2 milyon 194 bine ulaştı. Zora giren SGK’ya Hazine’den akan kaynak da ikiye katlandı.

1 ay önce EKONOMİ

AKP iktidarı 22 yılda Türkiye’yi bu hale getirdi. ‘3Y’yi (yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar) bitireceğiz’ vaadiyle 22 yıl önce iktidara gelen AKP ‘askıda hayatlar’ yaşayan bir toplum yarattı. Yoksulluk katlandı, askıda ürünler listesi uzadı.

1 ay önce EKONOMİ

Seçimlerden önce rekor düzeyde bulunduğu söylenen yerli ve milli doğal gaz ve petrole OVP’de rastlanmadı. OVP’ye göre Türkiye’nin enerji ithalatı 74.5 milyar dolara ulaşacak.

1 ay önce EKONOMİ

Eskiden vatandaş pazara gidince filesini doldurup çıkardı. AKP iktidarının ekonomi politikalarıyla kiloyla alışveriş devri sona erdi, tane ve gram dönemine geçildi.

1 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'deki 46.37 mbps'lik mobil internet hızı 55.8 mbps'lik küresel ortalamanın altında yer alıyor.

1 ay önce GÜNCEL

AKP'nin Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ve ekibi, ÇAYKUR Genel Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim'i ziyarete gitti. Ziyaret fotoğraflarında Katmer'in baş koltukta oturması dikkat çekti.

1 ay önce GÜNCEL

MÜSİAD ‘Bizim için paradan önce ilkelerimiz gelir’ dediği halde üyeleri nasıl oluyor da İsrail ile ticareti sürdürüyor? Kirli ticarette adı geçen şirketlerin çoğunluğunun MÜSİAD üyesi olması yalnızca tesadüf mü?

1 ay önce EKONOMİ

Bütçeye hiçbir yükü olmayacak diye tanıtılan olarak tanıtılan Kur Korumalı Mevduat kamuyu iki yılda 1 trilyon 58 milyar lira zarara uğrattı. Aynı dönemde bütçede yapılan yatırımların toplamı 1.2 trilyon liraydı.

Kategori Haberler