4 hafta önce EKONOMİ

Yap-işlet-devret projeleri, Hazine’nin kara deliği olmayı sürdürüyor. Projeleri yapan şirketlere 10 yılda ödenen kur farkının faturası 122.3 milyar TL’ye ulaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Nurcuların Kırkıncı Kolu’na mensup bazı akademisyenlerin Bingöl Üniversitesinde kadrolaştığı ileri sürüldü. Cemaat mensuplarının baskısı nedeniyle istifa etmek zorunda kalan öğretim üyelerinin olduğu öğrenildi.

1 ay önce GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın envanterinde 2022’de 17 milyonluk araç bulunurken, 2023’te maliyet 100 milyon lirayı aştı. Gazeteci Murat Çelik, Diyanet'in lüks sevdasını çarpıcı sözlerle eleştirdi

1 ay önce DÜNYA

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 22 Eylül 2024 tarihinden önce suç işleyen mültecileri de kapsayan genel af kararnamesini imzaladı. Kararname, firar suçları, cünhalar ve çeşitli ihlalleri içeren suçlardan dolayı yargılanan veya kaçak durumda olan kişilere af sağlıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Gelire esas fatura dönemi geliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında detayları paylaştı. 1 milyon elektrik ve doğal gaz abonesinin faturası yeni sistem ile daha çok gelecek

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) blog sayfası Merkezin Güncesi'nde yer alan "Kartlı Harcama Tercihlerinde Son Dönem Eğilimler" başlıklı analize göre, vatandaşlar giderek daha fazla kredi kartı kullanıyor.

1 ay önce EKONOMİ

İktidar, ekonomiyi düze çıkarmak için milletin cebindeki her kuruşu izlemeye aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, neredeyse her gün yeni bir vergi düzenlemesi açıklarken eğitim başta olmak üzere birçok alanda tasarruf tedbirleri alındı.

1 ay önce GÜNCEL

Gazete Pencere yazarı gazeteci Nuray Babacan, AKP içinden haberler aktarmaya devam ediyor. Bugünkü köşe yazısında Babacan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin AKP’ye bitmek…

1 ay önce GÜNCEL

Volkan Demir, Ticaret Bakanlığı’nın İsrail’e ihracatın yasaklandığına dair açıklamasına rağmen, İsrail İstatistik Enstitüsü verilerinin farklı bir tablo çizdiğini iddia etti.…

1 ay önce GÜNCEL

Önce “Kaldıracağız” denildi, seçim bitince vazgeçildi. Ardından yüzde 50 KPPS, yüzde 50 mülakat notu şartı getirildi. Adaylar, prosedürü tamamlayıp beklemeye koyuldu.

Kategori Haberler