2 hafta önce EKONOMİ

Sayıştay’a göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün net zararı 77 milyon lira oldu. Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü de Türkiye’nin sivil havacılık güvenliği puanını 84’ten 49.4’e düşürdü.

2 hafta önce EKONOMİ

Temmuz ayını zamsız geçiren asgari ücretlinin alım gücü en düşük emekli aylığına eşitlendi. Yüksek enflasyon karşısında eriyen maaşlar milyonları sefalette buluşturdu.

2 hafta önce GÜNCEL

Biz artık sözde Filistinle dayanışmak için yapılan sessiz yürüyüşlerden bıktık. Cumhurbaşkanının, bakanalrın ekranlar karşısında, meydanlarda İsraile lanet okuyup işbirliği yapmaya devam etmesinden bıktık.

2 hafta önce EKONOMİ

Nüfusun en zengin yüzde 1'lik kesiminin toplam gelirden aldığı pay, gelir eşitsizliğinin ölçütlerinden biri olarak kabul ediliyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Tarihi caminin kök boyasını kazıyıp, altın varakla boyadılar. Kaş Belediyesi’nin yaptığı restorasyonda 92 yıllık caminin minaresinin dış cephesi de taş taklidi dekorla kaplandı.

2 hafta önce EKONOMİ

2025'te vergi, ceza ve harçlara yüzde 44 oranında zam geliyor. Emlak, MTV, çevre temizlik vergisi ve trafik cezaları gibi kalemleri kapsayan artış, yılbaşında yürürlüğe girecek.

2 hafta önce GÜNCEL

İktidarın İsrail hamaseti Cumhur'u sarstı. Dinci ortak isyan etti. HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu, Azerbaycan'ın Türkiye üzerinden İsrail'e yaptığı petrol sevkiyatına derhal son verilmesini istedi.

2 hafta önce GÜNCEL

Çalışma Bakanı Işıkhan’ın üniversiteden arkadaşı Hüseyin Arabasüren’in damadı Batuhan Gül, Çalışma Ataşesi olarak tayin edildi. Kayınpederinin şirketinde aşçı olan Gül, Almanca bilmiyor ama 7200 Euro maaş alacak.

2 hafta önce EKONOMİ

Kamu harcamalarındaki dengesizlik vatandaşa yük oluyor. Mali disiplinin tamamen bozulduğuna dikkat çeken Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, gençlik ve spor il müdürlüklerine “Hazine Yardımı” adı altında yapılan devasa harcamaları...

2 hafta önce EKONOMİ

Son dönemde Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret en çok tartışılan konulardan biri haline geldi. Son bir ayda Türkiye’den Filistin’e mal taşıdığı belirtilen 88 geminin aslında mallarını İsrail limanlarına indirdiği ortaya çıktı.

Kategori Haberler