2 hafta önce EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre Türkiye'de 200 TL'lik banknotların tedavüldeki oranı hızla artmaya devam ediyor. Eylül 2024 itibarıyla tedavüldeki her iki banknottan biri 200 TL oldu.

2 hafta önce GÜNCEL

İsrail'in Gazze'ye saldırıları başladıktan Ticaret Bakanımız başta olmak üzere yetkililer ve onların güdümlü gazetecileri İsrail ile ticareti reddettiler ya da kılıf uydurmaya çalıştılar. 6 ay bu böyle devam etti.

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye’de yasa dışı bahis ve sanal kumar, suç gelirlerinin transferi ve aklanması açısından büyük bir tehdit oluşturmaya devam ediyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Metropoll Araştırma'nın verilerine göre bütün seçmen grupları, Türkiye'de kadınların şiddete karşı güvende olmadıkları konusunda hemfikir.

2 hafta önce GÜNCEL

“Genç İşsizlik Raporu”nu kamuoyu ile paylaştı. Rapora ilişkin Millî Gazete’ye açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, gençlerin gelecek kaygısının ötesinde bugüne ilişkin olarak da kaygılarının olduğuna dikkat çekerek, yaşanan ekonomik sorunlar ve geçim sıkıntısından gençlerin de etkilendiğini kaydetti.

2 hafta önce MEDYA

Eskişehir Milletvekili Çakırözer, eylül ayında ülke genelinde yaşanan basın özgürlüğü ihlallerini derlediği raporunu yayınladı. Buna göre eylül ayında sadece bir günde 648 habere erişim engeli getirildi.

2 hafta önce EKONOMİ

Merkez Bankası Başkanı Karahan'ın Meclis'teki mesajlarının ardından uluslararası kuruluşlar faiz indirimi için yeni yıla işaret etti.

2 hafta önce GÜNCEL

DEVA Partisi Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Meclis'e taşıdı. Ekmen, Ak Partili vekillere, “Gençler, siyaset tarzınızdan dolayı mı dindarlıktan uzaklaşıyor?”

2 hafta önce EKONOMİ

Ziraat Bankası ve Halkbank’ın 18 yılda reklama harcadığı 43.3 milyar lirayla 9 bin 533 işsizin çalışabileceği 520 fabrika kurulabilirdi.

2 hafta önce EKONOMİ

Marketler, yeni yılın başındaki asgari ücret zammını beklemeden, ayçiçeği ve zeytinyağı, süt ve süt ürünleri, çay ve şeker, tuvalet kâğıdı, peçeteler ile ev ve kişisel temizlik malzemelerinde fiyat artışına gitti. Ürünlerin etiketleri yeniden değişti.

Kategori Haberler