1 hafta önce GÜNCEL

Türk Hava Yolları’nda yaşanan bedava bilet krizi Külliye’nin de gündemine girdi. THY yönetiminin üst düzey çalışanların eşlerine ve akrabalarına bilet dağıttığı öğrenildi.

1 hafta önce GÜNCEL

İktidarın Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne (AB) dâhil etme girişimlerinin bir sonucu olarak domuz eti kullanımının önünü açan uygulamaları, geldiğimiz bu noktada büyük bir yıkım etkisine sahip.

1 hafta önce EKONOMİ

Tarım Bakanlığı’nın gıda denetimlerinde tağşiş yaptığı belirlenen firmalar bakanlığın internet sitesinde duyuruldu. Ancak listede yer almayan restoran zinciri Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği kamuoyuna yansıdı.

1 hafta önce EKONOMİ

TÜİK’in 2023 yılı Yoksulluk ve Yaşam Koşulları Araştırması sonuçları açıklandı ve Türkiye’deki yoksullukla ilgili çarpıcı veriler gün yüzüne çıktı. Eşdeğer hane halkı kullanılabilir fert medyan geliri baz alınarak yapılan araştırmada...

1 hafta önce GÜNCEL

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın sağlık bilgilerini içeren e-Nabız platformunun Katarlı yatırımcılara satıldığına dair iddialar, geniş çaplı bir kamuoyu tepkisi yarattı.

1 hafta önce GÜNCEL

Şartnamede ihaleye girecek firmanın bakır zenginleştirme tesislerine sahip olması şartı var. Bu tesis, sadece Cengiz’de var. CHP’li Deniz Yavuzyılmaz “Bu peşkeştir” yorumunu yaptı.

1 hafta önce EKONOMİ

Üretimdeki yavaşlama ile iş bulma umudunu yitirenlerin sayısı artarken bir yılda 2.2 milyon kişi işsiz kaldı. Dar tanımlı verilerdeki düşüşe rağmen gerçek işsizlik hızlandı.

1 hafta önce EKONOMİ

2025 yılında vatandaşın üzerindeki vergi yükünün daha da ağırlaşacağını belirten Dünya Gazetesi yazarı Naki Bakır, vatandaştan alınan verginin ne kadarının faize gittiğini yazdı.

1 hafta önce GÜNCEL

Merkezi İsrail’de olan şirketten hizmet alan kurumlar listesinde İçişleri, Adalet, Hazine bakanlıklarıyla birlikte Türksat ve Genelkurmay’ın yer alması vahametin boyutunu büyüttü.

1 hafta önce GÜNCEL

''Gelir adaletsizliği bakımından Avrupa'da en kötü durumdaki ülkeyiz: En zengin yüzde 5'lik kesim her 100 liranın 23,3'ünü alıyor!

Kategori Haberler