4 gün önce GÜNCEL

AKP iktidarında yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu. Bugün halkın yüzde 80’i cefa çekiyor. Yüzde 20’si sefa sürüyor.

4 gün önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesi güncellenmeye devam ediyor. Son olarak ürünlerinde sakıncalı madde kullandığı tespit edilen zeytinyağı firmaları listeye dahil edilirken...

5 gün önce GÜNCEL

İktidar hoyrat harcamalarını eylülde de sürdürdü. Bütçe açığı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 110 arttı. Şimşek, açığın suçunu emeklilere yüklerken bütçe rakamları iktidarın israf harcamalarını ortaya çıkardı.

5 gün önce GÜNCEL

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, "Vaat Edilmiş Topraklar" ve siyonistlerin dini, hedeflerine ulaşmakta araç olarak kullanmaları hakkında yazdı. Kurşun, "Dini referanslar ile Yahudiliğin istismarı yeni bir şey değil" ifadelerini kullandı.

5 gün önce FİNANS

Eylülde bütçe açığı 100.5 milyar liraya bulurken, faiz giderleri 148.7 milyar lira ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamına ulaştı. 9 aylık bütçe açığı ise 1 trilyon TL’yi aştı.

5 gün önce EKONOMİ

İktidar 70 milyar liralık kaynak için vergi paketini TBMM’ye taşıdı. Ancak aynı iktidar Rusya’dan alıp depoya kaldırdığı S-400 ile hâlâ alamadığımız F-35’lere 140 milyar lira ödedi.

5 gün önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTV canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkat .çekti. Son günlerde kredi kartlarından alınacak olan savunma payı hakkında açıklamasında ise ''Çelik Kubbe kuracağız'' ifadeleri kullandı

5 gün önce GÜNCEL

AKP''nin Meclis'e sunduğu Savunma Sanayii Fonu teklifi hem toplumda hem mecliste yaşanan tartışmaların ardından ertelendi.

6 gün önce EKONOMİ

İktidar, limiti 100 bin lira olan kredi kartlarından 750 lira vergi almaya hazırlanırken kredi kartı kullananların durumu içler acısı. Vatandaş, eriyen reel gelir ve devamlı artan fiyatlar nedeniyle “geçinebilmek için” çareyi kredi kartlarına yüklenmekte...

6 gün önce EKONOMİ

Merkezi yönetim bütçe açığı 2024 yılı Ocak-Eylül döneminde 1 trilyon 74 milyar 18 milyon TL açık verdi. Hazine ve Maliye…