3 gün önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı, sağlığı tehdit edebilecek tereyağı ve peynirlerin yer aldığı 17 Ekim tarihli listeyi yayımladı. Bakanlığın bu adımı, gıda güvenliği denetimlerinde sağlığa zararlı ürünlerin kamuoyuna duyurulmasını amaçlayan...

3 gün önce GÜNCEL

İstanbul’da sağlık skandallarına bir yenisi eklendi. 47 kişilik bir suç örgütünün, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ile iş birliği yaparak, acil müdahale gerektiren bebek hastaları, önceden anlaşmalı oldukları özel hastanelere yönlendirdiği...

3 gün önce GÜNCEL

Toplum Çalışmaları Enstitüsü, ‘Türkiye’deki toplumsal eğilimleri ölçmek’ amacıyla bir saha araştırması gerçekleştirdi. 19-22 Eylül 2024 tarihleri aralığında anket yöntemiyle yapılan araştırmada 1.514 kişiye bazı sorular yöneltildi.

3 gün önce GÜNCEL

Paylaşımında, 2025 yılı KÖİ projelerine ayrılan toplam bütçe ödeneğinin 204,2 milyar TL olduğunu vurgulayan Emek, bu tutarın 2026 yılında 238,4 milyar TL’ye, 2027 yılında ise 246,5 milyar TL’ye çıkacağını ifade etti.

4 gün önce GÜNCEL

İÇDAŞ’ın Limanında bulunan Biga Gümrük Müdürlüğünden 2024 yılına kadar Filistin'e ihracat yapılmadığını ancak daha öncesinde sürekli olarak İsrail’e ihracat yapıldığını gösteren TÜİK verileri ise dikkat çekti.

4 gün önce GÜNCEL

Vergi yüzsüzleri olarak anılan, 5 milyon lira ve üzeri vergi borcu bulunanlar listesi belli oldu.

4 gün önce GÜNCEL

ABD'nin önde gelen araştırma kuruluşlarından Pew Araştırma Merkezi'nin anketine göre Türkiye'de mevcut iktidara ve Erdoğan'a destek giderek azalıyor. Ankete katılan yetişkinlerin yüzde 55’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili olumsuz görüş bildirdi.

4 gün önce EKONOMİ

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de sokağın gündemi iktidarın kredi kartlarından 750 TL kesinti alması idi. Gelen tepkiler öylesine büyük oldu ki iktidar da geri adım atmak zorunda kaldı.

4 gün önce EKONOMİ

GSM ve internet hizmetlerinde vatandaşlara uygulanan yüksek fiyat politikaları tartışılırken, Turkcell'in milletvekillerine özel olarak hazırladığı bir paketin fiyatı ortaya çıktı.

4 gün önce EKONOMİ

2021’de ihalesi yapılan Ordu Şehir Hastanesi belirlenen tarihte bitmedi. İkinci ihale yapıldı, maliyet katlandı. İki ihaleyi de AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı’nın damadının aldığı belirlendi.