3 hafta önce EKONOMİ

Son dönemde asgari ücretliler ve dar gelirli kesimlerin gelirleri, artan enflasyon karşısında erimeye devam ediyor. Bu durum, vatandaşları bankaların sunduğu kredili mevduat hesaplarına yöneltmeye başladı.

3 hafta önce GÜNCEL

Hükümetin sosyal medyada yeni bir düzenleme için harekete geçtiği belirtildi. Strateji Kurulu Toplantısı’nda konuşan AKP kurmayları sosyal medya platformlarında dezenformasyon içeren haber ve bilgilerin...

3 hafta önce GÜNCEL

Türkiye, en fazla ithalatı 1 milyar 482 milyon 580 bin metreküple Rusya'dan yaptı.

3 hafta önce GÜNCEL

Teknoloji, her geçen yıl bir önceki seneye göre daha da artan bir hızda gelişme gösteriyor. Silah sistemleri mühendisi Mehmet Esad Aksal, özel değerlendirmelerde bulundu.

3 hafta önce GÜNCEL

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yazgan, yeni yasama döneminde verilen sözlere dikkat çekerek, kamu çalışanlarına yönelik verilen sözlerin tutulması için çağrıda bulundu.

3 hafta önce GÜNCEL

Sayıştay raporuna göre, Merkez Bankası (TCMB) 2023'te yapılan 86 ihalenin 70'ini "istisna" kapsamında gerçekleştirdi. Raporda, istisna uygulamasının genel bir alım yöntemi haline getirildiği belirtilirken, Kanun'un açık ihale ve pazarlık gibi yöntemlerinin neredeyse hiç uygulanmadığı vurgulandı.

3 hafta önce GÜNCEL

Gelecek ve DEVA partileri arasındaki birleşme girişimleri sonuçsuz kaldı. İddiaya göre Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ‘Cumhurbaşkanlığı adaylığı’ ısrarı nedeniyle birleşme olumsuz sonuçlandı.

3 hafta önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'nda yaptığı konuşmada dikkat çeken sözleri, 7 bin 204 yeni aracın hizmete alınması törenine damga vurdu.

3 hafta önce GÜNCEL

Ağır ekonomik şartlar altında ezilen vatandaşın erken seçim talebi artarken Erdoğan "Muhalefetin kendi iç çekişmelerini gölgelemek amacıyla gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarını havanda su dövmek olarak görüyoruz" dedi,

3 hafta önce EKONOMİ

Uzman isimler 2025 yılında emekli maaşlarında yüzde 30-35 oranında bir düşüş yaşanabileceğine yönelik uyarılarda bulunurken AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli maaşlarında oluşabilecek farka ilişkin konuştu.

Kategori Haberler