2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye’de 2021 sonrası hızla artan enflasyon, özellikle pandemiyle tetiklenen konut fiyatlarını büyük ölçüde etkiledi. Vatandaşın alım gücü hızla erirken, ev sahibi olma hayali de giderek uzaklaştı.

2 hafta önce DÜNYA

İran’ın 1 Ekim’de İsrail’e yönelik başlattığı balistik füze saldırısının en önemli hedeflerinden biri Nevatim Hava Üssü oldu. Üs, İsrail Hava Kuvvetleri'nin F-35 beşinci nesil savaş uçaklarının iki filosuna da ev sahipliği yapıyordu.

2 hafta önce EKONOMİ

Yüksek enflasyonun gölgesinde internet hizmetlerine gelen zamlar vatandaşların bütçelerini olumsuz etkiledi. Türkiye, dünyanın en yavaş internetine sahip ülkelerden biri olmasına rağmen, internet faturaları hızla yükseliyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Arz-ı Mev'ud topraklarına dair sorgulamalar internette araştırılıyor. Yahudilere sözde vaat edilmiş topraklar olarak bilinen Arz-ı Mev'ud'a ilişkin detaylar haberimizde.. .

2 hafta önce EKONOMİ

Eylül ayında İstanbul’da perakende fiyatlar yükselmeye devam ederken, enflasyon beklentileri arasındaki büyük farklılıklar piyasadaki belirsizliği artırıyor.

2 hafta önce DÜNYA

'Delinemez' olduğu iddia edilen hava savunma sistemleriyle ünlü olan İsrail, İran'ın Salı gecesi gerçekleştirdiği saldırıların önemli bir kısmını savuşturamadı.

2 hafta önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te yaptığı konuşmada İsrail devleti yerine "şebeke" vurgusu yaparak, "Karşımızda sadece Müslümanlara değil Yahudiler arasında dahi ayrım yapan ırkçı bir Apartheid rejimi var" demesi dikkat çekti.

2 hafta önce DÜNYA

İsrail ordusu İran’ın İsrail’e balistik füzeler ateşlediğini duyururken, Tel Aviv ve birçok kentte sirenler çaldı.

3 hafta önce GÜNCEL

Türkiye Varlık Fonu'nu 19 milyon dolar dolandırdıkları iddia edilen iş insanı Bülent Göktuna ile avukatı Burhan Asaf Şafak hâkim karşısına çıktı. Göktuna, "Varlık Fonu'nda bir usulsüzlük vardır evet ama bunu tamamen iyi niyetle yaptık" dedi.

3 hafta önce GÜNCEL

Dünya Gazetesi'nin "Her 4 kişiden biri devletten maaş alıyor" iddiasına Prof. Dr. Aziz Çelik "Asparagas haber" diye tepki gösterdi. Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Recep Erçin "Resmi veriler ortada" diye yanıt verirken, Duvar yazarı Bahadır Özgür "Aziz hoca isyanında haklı"

Kategori Haberler