1 gün önce GÜNCEL

İktidarın milletin sırtına yüklediği Deli Dumrul vergisi can yakmayı sürdürüyor. 2027 yılına kadar kamu-özel işbirliği projelerine 847 milyar lira akacak.

1 gün önce GÜNCEL

“Yenidoğan çetesi” skandalı Anadolu'ya sıçradı. Bebeklerini kaybeden aileler ihbar ve şikayette bulunmaya başladı.

1 gün önce EKONOMİ

Türk çiftçisine ucuz gübre sağlaması için 2008’de 680 milyon dolara satın alınan Razi Petrokimya yatırımların ardından 1 milyar dolara mal oldu. Tesisin 400 milyon dolara satılacağı öne sürüldü.

1 gün önce EKONOMİ

Şans oyunlarından bu yıl beklenen 54,9 milyar lira vergi geliri, yapılan vergi indirimi sonrası 37,3 milyar liraya düştü.

2 gün önce GÜNCEL

Özgür Özel, İsrail'le ticaretin sürdüğünü belirterek, "Maalesef ortaya bir gerçek çıktı. İsrail'le ticaret cayır cayır devam ediyor" dedi. Özel, ticaretin nasıl yapıldığını anlatarak "Türk milletine ve dünyadaki mazlumlar için yüreği yanan herkese şikayet ediyorum.

2 gün önce GÜNCEL

Yaklaşık 17 milyar lira ödenek ayrılan Cumhurbaşkanlığı bütçesinden sarayların bakımı için tam 140 bin 240 emekli maaşı harcanacak.

2 gün önce GÜNCEL

112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan' çetesi hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

2 gün önce GÜNCEL

Hükümet, başta Gazze olmak üzere Orta Doğu’yu kana bulayan İsrail’i protesto etmek isteyenlere destek veriyor ama vicdanları yaralayan ticareti dillendirenleri cezalandırıyor. ‘Gemileri durdur, petrol vanasını kapat’ diyen gençler, bir şafak vakti düzenlenen operasyonlarla evlerinden alınıp mahkemeye çıkarıldı.

2 gün önce GÜNCEL

Cihan, “İsrail'in Mescidi Aksa etrafına çektiği dikenli telleri biz göndermiştik. Büyük tepki gelince ticaret yasağı çıktı. Şimdi ne yapıyoruz? Gümrük çıkış evraklarında Filistin yazıp yine İsrail'e gönderiyoruz” dedi.

3 gün önce GÜNCEL

‘Filistin için 1000 Genç’ grubu soykırımın birinci yılı dolayısıyla 7 Ekim’de İstanbul Beyoğlu’nda protesto gösterisi düzenledi. O günkü onlarca eylem içinde engellenen tek etkinlik bu oldu.